هر بسته یک کیلویی موم رنگی شامل 50 برگه بصورت مخلوط از همه رنگ های موجود می باشد .
( این بسته شامل تخفیف قیمت می باشد . در این بسته امکان انتخاب رنگ توسط شما وجود ندارد)
امکان انتخاب رنگ از طیف رنگ های موجود نیز وجود دارد ولی هزینه بسته 30.000 تومان گران تر خواهد بود .برای انتخاب رنگ روی واتس آپ به شماره 09014401487 پیام دهید .
چرا خرید بسته ورق موم دو کیلویی از زنبورداری بینوس
ما زنبوردار هستیم و دارای پروانه زنبورداری و مهمترین مزیت نسبی ما نسبت به رقبا فروش موم با کیفیت می باشد . همچنین برای خرید این بسته امکان انتخاب رنگ وجود ندارد و به همین دلیل این بسته با قیمت مناسب تر عرضه می شود و شما می توانید این بسته موم یک کیلویی را جهت ساخت شمع ها با قطر بیشتر و ساخت شمع ها با تنوع رنگ بیشتر و یا جهت آب کردن ورق های موم طبیعی و رسیدن به رنگ های مورد نظر خود جهت ساخت شمع های وارمری استفاده بفرمایید . هرچند که معمولا ما ترکیبی از مناسب ترین رنگ ها را در این بسته جهت مصرف کننده در نظر می گیریم .
دلیل ارزان تر بودن بسته ورق موم دو کیلویی زنبورداری بینوس
زمانی که شما طیف رنگ های مدنظر خود را انتخاب می کنید پیدا کردن ورق های موم در رنگ های مدنظر شما و نهایتا بسته بندی سفارش زمان بیشتر و دقت عمل بیشتری را می طلبد و در نهایت هزینه بسته بندی آن برای ما بیشتر است به همین دلیل زمانی که شما بسته یک کیلویی ورق موم را انتخاب می فرمایید زحمت بسته بندی برای ما کمتر خواهد بود و به همین دلیل ما این بسته را با تخفیف عرضه می کنیم . (در این بسته امکان انتخاب رنگ وجود ندارد )
کاربرد ورقه های موم رنگی
1. استفاده در صنایع شمع سازی
2. ساخت اشکال هنری تزیینی
3. مدل سازی
4. قالب سازی
شما هم نظر دهید